04:39:06  * node-slack-botpart
04:39:30  * node-slack-botjoined
07:07:30  <joyee>So apparently inspector is not available on ubuntu1604_sharedlibs_withoutintl_x64...is that intended?
07:07:40  <joyee>https://ci.nodejs.org/job/node-test-commit-linux-containered/8158/nodes=ubuntu1604_sharedlibs_withoutintl_x64/console
07:26:00  <refack>Funny you should ask https://github.com/nodejs/node/pull/12768
07:26:36  <refack>It only took 2 years, but finally I feel validation 😉
07:29:52  <joyee>ah thanks
07:30:00  <joyee>it puzzels me why inspector needs ICU..
07:30:14  <joyee>URL handling? I suppose
07:30:57  <refack>I think some of the messages pass through ICU...
07:31:17  <refack>IDK
07:35:11  <joyee>AIX is having trouble compiling aliased buffer
07:36:29  <refack>It was offline for a while, I brought it back just a few hours ago to see what's up.
07:36:52  <refack>I'll take it down so we can fix it
07:38:56  <joyee>Both test-osuosl-aix61-ppc64_be-2 and test-osuosl-aix61-ppc64_be-1 are unable to compile https://github.com/nodejs/node/commit/4044b06c08314d3197fc2d8bd6177e7e870236e2#diff-60658f40e7ef75905d41ef98a6f6b1f7
07:39:45  <joyee>https://www.irccloud.com/pastebin/P1AUOVUc/
07:40:26  <refack>They are set to 4.8 grrrrr
07:56:48  <refack>Ok that was easy enough to fix from my phone.
07:57:52  <refack>The build script was running in some non bash she'll so the compiler selector didn't process all the conditions
08:05:26  <joyee>hmm, the AIX machines are not using bash?
08:06:21  <refack>Not by default. It just needed a shebang
08:07:02  <refack>i.e. `sh` != `bash`
08:07:23  <refack>Probably `ksh`
08:08:00  <refack>It's not fun to shh to them....
10:27:33  * sxajoined
11:15:16  * bzoz_quit (Ping timeout: 260 seconds)
11:15:16  * codebyterequit (Ping timeout: 260 seconds)
11:15:35  * bzoz_joined
11:26:40  <joyee>hmm, somehow trace events are also unavailable in withoutintl...
11:29:29  <joyee>So does that means node configured without intl is also without v8 platform?
11:30:34  * codebyterejoined
13:00:35  <refack>The job you linked earlier has 'node_use_v8_platforms': 'true'
13:01:07  <refack>If that actually works, IDK
14:20:31  * node-ghjoined
14:20:31  * node-ghpart
14:21:51  * node-ghjoined
14:21:51  * node-ghpart
14:23:54  <joyee>Somehow I get `ssl3_get_record:decryption failed or bad record mac:../deps/openssl/openssl/ssl/record/ssl3_record.c` on `test-packetnet-ubuntu1604-arm64-1` consistently..
14:36:58  <refack>I opened an issue for that. It does seem worrisome
14:45:48  * node-ghjoined
14:45:48  * node-ghpart
15:43:25  * node-ghjoined
15:43:25  * node-ghpart
15:49:40  * node-ghjoined
15:49:40  * node-ghpart
15:50:12  * node-ghjoined
15:50:12  * node-ghpart
16:00:11  * node-ghjoined
16:00:11  * node-ghpart
16:18:07  * sxaquit (Ping timeout: 240 seconds)
17:32:56  * node-ghjoined
17:32:56  * node-ghpart
18:13:13  * node-ghjoined
18:13:13  * node-ghpart
21:27:53  * sxajoined
21:49:14  * sxaquit (Ping timeout: 244 seconds)